
គឺមុនពេល ស្ងោរ ត្រូវយកម្ជុលដេរចោះ រន្ធត្រង់ពាក់កណ្តាលពង ដើម្បីកុំឲ្យពងបែក ហើយមិនត្រូវយកពងនេះទៅដាក់ស្ងោរក្នុងទឹក កំពុងពុះទេ ។ ប្រសិនបើយើងបង់អំបិល បន្តិចបន្តួច ធ្វើឲ្យពង ងាយស្រួលបកមិនជាប់សំបកឡើយ និងមានរសជាតិឆ្ងាញ់ ។ ពងមាន់នឹងកាន់តែ មិនជាប់សំបក ទៅទៀត ប្រសិនបើយកពងដែលស្ងោរហើយនេះ ទៅត្រាំទឹកត្រជាក់ មួយស្របក់សិនមុននឹងមកសំបកវា ៕
No comments:
Post a Comment