ធម្មតាតែឆ្ងាញ់។
- គ្រឿងផ្សំ
-
-
•
- សាច់គោ (សាច់ស្រួយ ឬសាច់កំភួន) •
- គល់ស្លឹកគ្រៃហាន់ ខ្ទឹមស រមៀត ស្លឹកក្រូចសើច រំដេង •
- សណ្តែកដីលីង •
- ម្ទេសប្លោកបៃតង •
- ខ្ទឹមបារាំង •
- ប្រេងឆា ស្ករ អំបិល
- របៀបធ្វើ
-
•
- ហាន់សាច់គោជាចំណិតតូចៗ។ •
- បុកគល់ស្លឹកគ្រៃហាន់ ខ្ទឹមស រមៀត ស្លឹកក្រូចសើច រំដេង និងសណ្តែកដីលីងចូលគ្នាអោយហ្មត់។ •
- ពុះម្ទេសប្លោក១ ជា៦ រួចហាន់បញ្ឆិតៗមិនតូចពេកមិនធំពេក។ •
- ហាន់ខ្ទឹមបារាំងបណ្តោយ តូចៗ។ •
- ចាក់ប្រេងឆាបន្តិចចូលក្នុងខ្ទះ ទុកអោយក្តៅរួចចាក់គ្រឿងដែលបុកហើយចូល។ លីងគ្រឿងបន្តិចរួចចាក់សាច់គោចូល ម្ទេសប្លោកនិងខ្ទឹមបារាំងចូលដំណាលគ្នា (សាច់ស្រួយជាសាច់ផុយ មិនចាំបាច់រំងាស់ទេ)។ ឆាច្របល់ចូលគ្នា ដាក់ស្ករ និងអំបិលរួចភ្លក់តាមរសជាតិដែលចូលចិត្ត។ ទុកលើភ្លើងមើលតែម្ទេសប្លោកឆ្អិន ដួសដាក់ចានជាការស្រេច៕
No comments:
Post a Comment