វិធីដុតមាន់ឲ្យឆ្អិនសព្វល្អ
*ជាទូទៅការដុតមាន់ធ្វើជាម្ហូបអាហារភាគច្រើនមិនសូវបានឆ្អិនសព្វល្អនោះទេ ជាពិសេសនៅត្រង់សាច់ស្រោបឆ្អឹងសន្លាក់ផ្សេងៗដែលមាននៅក្នុងខ្លួនមាន់។ ដើម្បីបញ្ចៀសបញ្ហានេះយើងមានវិធីយ៉ាងងាយស្រួលបំផុត ហើយមិនស្មុគស្មាញនោះ គឺមុននឹងយកមាន់ទៅដុត ណែនាំឲ្យលោកអ្នកប្រើសមចាក់ទៅលើខ្លួនមាន់ឲ្យបានច្រើនកន្លែងជាមុនសិន។
មូលហេតុដែលនាំឲ្យធ្វើបែបនេះ ក៏ព្រោះថា ការប្រើសមចាក់ទម្លុះសាច់មាន់មុននោះ វាធ្វើឲ្យកម្តៅអាចរត់ឆ្លងកាត់តាមស្នាមរន្ធសម ជាហេតុធ្វើឲ្យសាច់មាន់ឆ្អិនបានសព្វកន្លែង ជាពិសេសនៅពេលដែលគេត្រូវការលាបគ្រឿងក្នុងខណៈពេលដុតនោះ ក៏អាចធ្វើឲ្យគ្រឿងជ្រាបចូលក្នុងសាច់មាន់បានសាច់មាន់ដែលមានរសជាតិឆ្ងា់ខុសពីសព្វដងទៀតផង៕
មូលហេតុដែលនាំឲ្យធ្វើបែបនេះ ក៏ព្រោះថា ការប្រើសមចាក់ទម្លុះសាច់មាន់មុននោះ វាធ្វើឲ្យកម្តៅអាចរត់ឆ្លងកាត់តាមស្នាមរន្ធសម ជាហេតុធ្វើឲ្យសាច់មាន់ឆ្អិនបានសព្វកន្លែង ជាពិសេសនៅពេលដែលគេត្រូវការលាបគ្រឿងក្នុងខណៈពេលដុតនោះ ក៏អាចធ្វើឲ្យគ្រឿងជ្រាបចូលក្នុងសាច់មាន់បានសាច់មាន់ដែលមានរសជាតិឆ្ងា់ខុសពីសព្វដងទៀតផង៕
No comments:
Post a Comment